info@starazona.com

Escríbenos un correo.

+34 963 963 500

Llámanos

El Vendrell confirma que tindrà cercaviles de Festa Major adaptades a la situació sanitària

La Fira de Santa Teresa del Vendrell exhibeix el bestiari de foc!

El Vendrell confirma que tindrà cercaviles de Festa Major adaptades a la situació sanitària

El recorregut estarà tancat i el públic haurà de seure en cadires
La Festa Major de Santa Anna 2021 del Vendrell serà una mica més semblant a la de sempre. Des de l’Ajuntament han confirmat que enguany es faran tant la cercavila de cultura popular com el correfoc del 26 de juliol. Tindran, això sí, unes particularitats concretes.

Aforament controlat i amb cadires

Amb la intenció d’adaptar-se a les mesures sanitàries que hi hagi en el moment, el consistori ha previst diferents escenaris. El més plausible és que s’hagi de fer un control de l’aforament, amb la qual cosa el recorregut estarà tancat.

Protegeix-en tot moment de qualsevol contratemps. Llámano i t'informarem.
Protegeix-en tot moment de qualsevol contratemps. Trûcamos i t’informarem. Telf 96 373 45 50 – 670060509

«Hi haurà tanques als carrers del voltant i tothom haurà d’estar assegut», ha remarcat el regidor de Festes, Christian Soriano. Les cercaviles tindran un recorregut més curt i només comptaran amb la participació dels grups locals. No hi haurà bestiari convidat d’altres localitats en el correfoc.
La cercavila de cultura popular del dia 26 al matí sortirà de la plaça del Tívoli i acabarà a la plaça Vella. Hi haurà tant els grups infantils com els d’adults. Pel que fa al correfoc, aquest començarà de la carretera de Valls i acabarà a la plaça Nova.
Enllaç a la noticia originalhttps://tarragonadigital.com/baix-penedes/vendrell-confirma-tindra-cercaviles-festa-major-2021-adaptades-situacio-sanitaria

La Festa Major del Vendrell tendrá pasacalle popular y correfoc en un circuito de calles cerrado con el público sentado

La Festa Major del Vendrell recuperará este año el pasacalle popular y el correfoc del día de Santa Anna, el 26 de julio. Después del paro forzoso de estos actos el año pasado debido a la pandemia, este viernes el consistorio y las entidades involucradas han anunciado la reanudación. Se celebrarán en un circuito de calles delimitado con vallas, donde se instalarán sillas para las cuales el púbico esté sentado y se pueda garantizar una mínima distancia interpersonal de seguridad para evitar eventuales contagios de covid-19. Con respecto al recorrido, se han seleccionado las principales calles anchas del centro del Vendrell. «Hemos procurado que la fiesta sea lo más parecido al formato habitual», ha recalcado al concejal de Festes, Christian Soriano.
Protegeix-en tot moment de qualsevol contratemps. Trûcamos i t’informarem. telf 96 373 45 50 – 670060509
En el caso del pasacalle popular, saldrá por la mañana, después del Ofici Solemne y pasará por la plaza del Tívoli, la calle de los Cafès, el del Doctor Robert, la Rambla y la Plaça Vella. Está previsto que participen tanto los grupos infantiles como los adultos. Con respecto al pasacalle de fuego, empezará en la carretera de Valls y acabará en la plaza Nova. En todos los casos, tomarán parte grupos únicamente del Vendrell.
Clica aquí i coneix les nostres ofertes per les assegurances dels correfocs,diables, dimonis i cercaviles